Comenzi telefonice

Comenzi telefonice

Newsletter

Producători

DATELE FIRMEI

SC MEZZA LUNA SRL
B-dul Tomis  267, CONSTANTA, 900382
Cod Unic de Inregistrare: RO18232194
Nr. de ordine in registrul comertului: J13/3993/2005
 
 
 

CONDITII DE UTILIZARE

1. Continut site si copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul SapunPRO.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor:

SC Mezza Luna SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

SC Mezza Luna SRL isi rezerva dreptul de asi selecta clientii.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului SapunPRO.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. Mezza Luna S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. Mezza Luna S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate:

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

2. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului SapunPRO.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul SapunPRO.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor SapunPRO.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Constanta, Romania.

4. Garantie

Pentru a beneficia de garantie clientul are obligatia sa prezinte produsul si ambalajul acestuia in starea lui originala insotit de certificatul de garantie si de dovada platii. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie.
 
5. Dispozitii finale

SapunPRO.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului SapunPRO.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.