Comenzi telefonice

Comenzi telefonice

Newsletter

Producători


Livrarea

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare; - comanda minima fiind de 20 lei fara taxa de transport.

Livrarile se fac astfel:
     - pentru comenzile efectuate pana in ora 16:30, livrarea se face in aceiasi zi
     - pentru comenzile efectuate dupa ora 16:30, livrarea se face in ziua urmatoare
     - comenzile efectuate Vineri, Sambata si Duminica se livreaza Luni.

Livrarea se face NUMAI prin firma de curierat rapid FAN Courier SRL cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari si 2-3 zile lucratoare pentru orasele mici.

Tarifele de livrare sunt stabilite in functie de metoda de plata astfel:

   Fan Courier SRL:
   (pentru orice localitate din Romania)

       -ramburs-15 RON*
       -transfer bancar-15 RON*

Pentru comenzile care depasesc 150 RON transportul este GRATUIT!
* Tarifele includ TVA. Nu se percepe nicio alta taxa pentru km sau kg suplimentare!
 
 

Returnarea

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Mentionam ca plata transportului este suportata de catre consumator si poate fi efectuata direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnata catre acesta(consumator).Taxa retur transport este de 15 lei.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.