Comenzi telefonice

Comenzi telefonice

Newsletter

Producători


Prezentare

Mezza Luna SRL are sediul in Constanta si este unul din jucatorii importanti de pe piata de vanzari de produse cosmetice din Romania. Echipa SapunPRO.ro este formata din 5 tineri cu experienta in acest domeniu, dornici de a fi mereu primii intr-o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.

Firma noastra este reprezentant al unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia, Serbia, SUA; produsele importate si comercializate de noi sunt de cea mai buna calitate.
 
Mezza Luna SRL si-a inceput activitatea in anul 2005, pornind de la ideea de a oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona produse cosmetice care sa se remarce printr-un raport calitate/pret foarte bun.

Avand sediul in Constanta, ne-am specializat pe importul si distributia de produse cosmetice.

Avem numar de inregistrare in scopuri de TVA : RO 18232194 ( Verifica-ne )
 
Prin ce ne diferentiem noi fata de ceilalti? Simplu, prin abordarea diferita a relatiei cu dumneavoastra, clientul. Intentionam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a avea in primul rand un client multumit. De aceea va recomandam sa contactati oricare dintre clientii nostri pentru a obtine informatii despre felul in care ne-am onorat promisiunile fata de acestia.

Si va asteptam cu drag sa deveniti si dumneavoastra clientii nostri !
 
 
 
 

    
DATELE FIRMEI

SC MEZZA LUNA SRL
B-dul Tomis  267, CONSTANTA, 900382
Cod Unic de Inregistrare: RO18232194
Nr. de ordine in registrul comertului: J13/3993/2005
Capital social : 200 lei